Gloriouskisses

Kyss näthatet där bak! Glorious nätkärlek briljerar!

Föräldrar, Facebook och Framtid!

Publicerad 2014-10-15 21:36:07 i Elsa,

Jag tycker inte att det käns konstigt att vara vän med mina föräldrar på facebook eftersom jag inte känner att jag har någonting på min tidslinje som jag inte vill att de ska veta om. Dessutom så är de nästan aldrig inne på facebook och komenterar aldrig mina bilder vilket gör att det inte alls käns konstigt att lägga upp bilder och annat på facebook. Jag kan förstå de som inte vill att deras föräldrar ska vara vän med dem på facebook eftersom man kanske vill kunna göra eller lägga upp olika saker utan att ens föräldrar ska komentera och gilla allt. 
 
Jag tror att jag skulle vilja vara vän med mina barn om jag var förälder men bara om mina barn tyckte det var okej. Jag kanske skulle vilja vara vän med dem för att få veta lite mer om vad mina barn lägger ut och hur deras sociala medier andvänds men jag skulle nog bara komentera deras inlägg om jag ville retas med dem. 
 
Om 26 år är jag 42 år gammal. Jag håppas att jag när jag är så gammal kommer kunna tiitta tillbaka på min facebooksida utan att sämas eller undra vad jag höll på med. Jag brukar därför int lägga upp så mycket varken bilder eller inlägg som jag tror att jag om 26 år inte kommer att tyck de är okej. Jag skulle t. ex. inte vilja se en bild på mig själv som någon som halverst blottar sig själv på internet eller läsa väldigt personliga inlägg. Jag vill ha en facebook sida som alla kan se utan att jag ångrar mig när jag blir äldre och jag tror att jag kommer att lyckas med det. Men man vet aldrig...
 
( det finns ingen upphovsman till denna bild)

Om

Min profilbild

Tuben

Detta är en klassblogg som skriver om boken Gilla Hata Horan. Tycker du om att läsa så läs boken och våra återinkopplingar och kommentera egna reflektioner och tankar. Tack å hej leverpastej!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela